Regals que donen més

regalos-solidarios

Fatou viu amb la seva família en el poblat de Diaobé, a la regió més vulnerable de Senegal. Amb 5 anys ens va robar el cor, amb un només gest. La seva mare havia estat treballant en el camp d’arròs tot el matí i aquest dia era el seu aniversari. Fatou va voler fer-li un regal. Aquest dia Fatou li va dir a la seva mare que no volia el seu plat d’arròs yassa. La seva mare no ho entenia i li va fer començar a menjar. Però Fatou es negava. Amb els seus ulls ben oberts li va dir a la seva mare ‘No. Avui és el teu aniversari. Avui menges tu, la meva part i la teva’. La mare va abraçar a Fatou i van compartir el plat com cada dia.

Hi ha regals que donen molt més del que es veu, regals solidaris. Com aquest que la petita Fatou va decidir donar-li a la persona més important per a ella. I en aquesta època de l’any, especialment consumista, el que tots busquem és compartir moments amb les persones més properes a nosaltres.

Aquest any, us proposem anar encara més enllà. Us proposem que els vostres desitjos viatgin encara més lluny, fins a arribar a famílies com la de Fatou. Us proposem unir els nostres esforços perquè l’any que ve puguin conrear durant l’època seca, perquè tinguin llavors de qualitat, per als nens amb més problemes de nutrició que les superin, perquè les condicions de vida de  milers de camperols i camperoles de Senegal millorin cada dia.

Amb aquest pensament, quin millor regal nadalenc per a la teva família o els teus amics que un que val per dos! Tria entre una cinta de cap africana o un moneder i envia’ns un correu a info@fundaciogune.org amb el teu nom, cognoms i adreça postal abans del 20 de desembre per poder rebre-ho a temps.

 

 

  • Regala aquesta cinta…

i ajudaràs a tota una família a tenir una vida millor. El 100% dels beneficis de cadascuna de les vendes els destinarem al nostre projecte Empodera a una Dona, a través del programa les dones de Kolda reben la formació necessària per permetre’ls ser més autònomes i, entre altres coses, aprendre a conrear productivament, la qual cosa repercutirà en l’alimentació de les seves famílies. Un regal senzill amb el qual podem aconseguir molt més.

Cinta de cao
PVP 6,00€

 

  • Regala aquest moneder i…

estaràs col·laborant directament amb la seguretat alimentària de les famílies de Kolda. Els beneficis de la compra d’aquest article els destinarem íntegres als nostres projectes per millorar la nutrició de les poblacions rurals de la zona.

20161212_105535_resized

Moneder de tela
PVP 12,00€

Regalar felicitat, vida, és molt senzill… i també pot estar ple de color. Amb el teu petit gest podem moure molts més mons. Aquest Nadal, fes regals solidaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>