AVIS LEGAL

Aquestes condicions d’ús i política de privadesa es van actualitzar el 2 de febrer 2016
És important que llegeixis i comprenguis aquestes condicions i polítiques quan naveguis i interactuis en aquesta pàgina web ja que són un contracte entre tu i la Fundació Guné que regula l’ús que facis de la pàgina i els seus serveis.
Per a la utilització d’aquesta pàgina web es requereix la teva acceptació expressa de totes i cadascuna de les clàusules que s’indiquen en les presents condicions d’ús i política de privadesa, així com cadascuna dels advertiments o clàusules específiques que s’estableixin per a la contractació de determinats serveis, productes o ús de zones d’aquesta pàgina web. En cas de no acceptar aquestes clàusules, hauràs d’abstenir-te d’accedir i/o utilitzar els serveis i/o continguts posats a la teva disposició en aquesta pàgina web, procedint a abandonar la mateixa.
Pots navegar per cadascun dels nou apartats:

1.- Qui som
Qui és el propietari d’aquesta pàgina web? Qui som?

2.- Finalitat de la pàgina web
Quin és la finalitat d’aquesta pàgina web? Para què la utilitzem? Què es pot fer amb aquesta web i què no?

3.- Donacions i pagaments a través d’aquesta pàgina web
És segur donar? Com puc donar? Em puc desgravar les meves donacions?

4.- Propietat intel·lectual i industrial
De qui són els continguts de la pàgina? Què puc fer amb ells? Puc utilitzar les fotos i els vídeos per a la meva pròpia pàgina web? Què haig de fer si vull utilitzar continguts d’aquesta pàgina web?
Enllaços a altres llocs web i continguts propietat de tercers.

5.- Dades personals i política de privadesa
5.1.- Dades personals
Quines dades són personals i quines dades no? Quines dades personals necessitem? Què fem amb les teves dades personals? Aneu a vendre les meves dades a altres organitzacions o empreses? En quins casos podeu facilitar les meves dades a tercers?
5.2.- Navegació i anonimat
Sabeu quan estic navegant? Puc navegar per la web de manera anònima? Què passa quan navego per la web després d’identificar-me?

6.- Responsabilitats
De què ens fem responsables quan naveguis per aquesta pàgina?

7.- Durada i terminació

8.- Modificació

9.- Fur

 

En cas de conflicte.
1.- Qui som
El propietari d’aquesta pàgina web és la Fundació Privada Guné (d’ara endavant, Fundació Guné), amb domicili social al carrer Via Augusta, 120 1º 2ª oficina 11 08006 Barcelona amb NIF G-63646947, reconeguda i classificada en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb número 2067, i amb adreça de correu electrònic Info@fundaciogune.org
2.- Finalitat de la pàgina web

A través d’aquesta pàgina web, Fundació Guné pretén informar-te de les nostres activitats i campanyes així com donar-te la possibilitat de participar en elles signant peticions, realitzant donatius, etc. Pots conèixer més sobre Fundació Guné i la nostra missió, valors i història en aquest enllaç.

Fundació Guné actua exclusivament com a responsable de la pàgina web en la seva condició de prestador d’un servei d’informació sobre els seus propis serveis, no fent-se responsable dels continguts que, en incompliment o vulneració de les presents condicions, tu poguessis enviar o publicar, sent tu l’únic responsable de la veracitat i licitud dels mateixos.

Fundació Guné podrà interrompre el servei de la pàgina web que estiguis utilitzant i resoldre de manera immediata la relació amb tu si detectem un ús de la pàgina web o de qualsevol dels seus serveis que es pugui considerar contrari a l’expressat en aquestes condicions.
3.- Donacions i pagaments a través d’aquesta pàgina web

A través d’aquesta pàgina web podràs realitzar donacions a la Fundació Guné de diferents maneres:

  • Fent donacions puntuals: en les quals aportes una única quantitat puntual.
  • Fent-te soci: en les quals aportes una quota (mensual, trimestral o anual) domiciliada al teu compte bancari.

 

Les donacions puntuals podràs abonar-les mitjançant diferents formes de pagament:

3.1.-Paypal.
En el cas d’optar per la plataforma de pagaments Paypal, et connectaràs al sistema d’aquesta plataforma on se’t sol·licitaran les dades necessàries per realitzar el pagament sempre d’acord a les condicions d’ús del servei de Paypal.

3.2.- Mitjançant domiciliació bancària.

En aquest cas hauràs de facilitar-nos el teu IBAN. L’IBAN és un nombre d’identificació del teu compte. Aquest nombre sol figurar en la teva àrea privada del teu servei de banca online.

Nosaltres donarem ordre a la nostra entitat bancària la qual et carregarà el rebut en el teu compte amb el valor i periodicitat que ens indiquis a través del formulari de donació de la pàgina web.

Per fer-te soci únicament podràs pagar mitjançant domiciliació bancària.

Imports, valor de les donacions i periodicitat.
Els imports i periodicitat de cobrament de les donacions vénen especificats a la pàgina web.

Tots els imports oferts inclouen els impostos indirectes que en cada cas siguin aplicable, tret que es manifesti el contrari.

Normalment tu podràs triar la quantitat que vols donar i la periodicitat de la donació en els formularis de la pàgina web habilitats per a això.

Deduccions fiscals aplicables a les teves donacions.

Com a soci o donant de Fundació Guné tens dret a deduir-te les teves donacions a la declaració de la renda. Amb la nova Reforma Fiscal de 2015, s’han incrementat els tipus de deducció aplicables per a les donacions realitzades a Fundació Guné ja que estem acollits al règim fiscal especial de la Llei 49/2002, de 23 de desembre.

Tens tota la informació sobre les deduccions aplicables en aquesta pàgina.

Seguretat en els formularis de donació. Ens preocupa la teva seguretat i garantim tots els teus pagaments amb nosaltres..

4.- Propietat intelectual e industrial

La totalitat d’aquesta pàgina web: text, imatges, marques, gràfics, logotips, botons, arxius de programació, combinacions de colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, es troba protegida per les lleis sobre Propietat Intel·lectual i Industrial, quedant prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, salvo per a ús personal i privat.

Fundació Guné no garanteix que els continguts siguin precisos o lliures d’error o que el lliure ús dels mateixos no infringeixi els drets de terceres parts. El bon o mal ús d’aquesta pàgina i dels seus continguts aquesta sota la teva responsabilitat.

5.- Dades personals i política de privadesa

5.1.- Dades personals

Què són les dades personals?

Les dades personals són aquelles dades sobre la teva persona que ens permeten identificar-te d’alguna manera, localitzar-te per algun mitjà o posar-nos en contacte amb tu. Per exemple el teu nom, el teu DNI, el teu telèfon o el teu email són dades personals.

En aquesta pàgina web anem a demanar-te dades personals, per exemple quan realitzis una donació. La llei ens obliga a prendre certes mesures per protegir les teves dades personals. En aquesta política de privacitat t’expliquem com la Fundació *Guné protegeix i garanteix la seguretat de les teves dades personals.

Quines dades personals necessitem?

Per navegar per la majoria de continguts i pàgines d’aquesta pàgina web no és necessari que ens revelis la teva identitat ni ens facilitis cap dada personal. Únicament sol·licitem les teves dades personals quan emplenis els diferents formularis de la pàgina web:

  • Subscripció a nostra newsletter
  • Formularis de donació i soci

La Fundació Guné no recull cap dada personal sense el teu coneixement i acceptació expressa, si no ens autoritzes, ni emmagatzemarem les teves dades personals ni els utilitzarem per res.

Si decideixes facilitar-nos les teves dades personals, entenem que són teus o que comptes amb autorització per donar-nos aquesta informació. La Fundació Guné la considerarà precisa i veritable.

Què fem amb les teves dades personals?

En virtut del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les dades personals que ens facilitis quedaran incorporades i seran tractades amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per aquesta Llei, en els fitxers titularitat de la FUNDACIÓ GUNÉ, amb la finalitat de poder atendre la teva petició i prestar-te el servei sol·licitat, així com per mantenir-te informat per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a la nostra activitat.

Pots exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de la Fundació Guné, situada a la Via Augusta, 120 1º 2ª oficina 11 08006 Barcelona , o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic amb signatura digital reconeguda a la següent adreça Info@fundaciogune.org

6.- Responsabilitats

La Fundació Guné no serà responsable directa ni subsidiàriament de:

  • La qualitat del servei, la velocitat d’accés, el correcte funcionament ni la disponibilitat ni continuïtat de funcionament de la pàgina web.
  • Els danys que puguin causar-se en els equips de l’usuari per la utilització de la pàgina web.
  • Els casos en què un tercer, infringint les mesures de seguretat establertes, accedeixi als missatges o els utilitzi per a la remissió de virus informàtics.
  • De la realització de qualsevol tipus d’actuació il·lícita, lesiva de drets, nociva i/o perjudicial.

7.- Duració i terminis

La durada de les presents condicions d’ús i política de privadesa és indefinida. No obstant això, la Fundació Guné podrà donar per acabada o suspendre l’accessibilitat de qualsevol dels continguts oferts a la pàgina web.

8.- Modificació

Així mateix, la Fundació Guné, podrà modificar el contingut de les presents condicions d’ús i política de privadesa a qualsevol moment, amb la finalitat d’adequar-ho a futurs canvis legislatius o tecnològics. Aquestes modificacions es consideraran que han estat eficaçment notificades des de la seva publicació a la web sent vàlides des d’aquest moment.

Aquestes condicions d’ús i política de privadesa es van actualitzar el 2 de febrer 2016. Versions anteriors: no existeixen de moment.

9.- Fur

Aquestes condicions d’ús i política de privadesa es troben redactades en català, i es troben sotmeses a la legislació espanyola vigent. Per a qualsevol tipus de controvèrsia derivada de la utilització dels serveis oferts o dels continguts propis de la pàgina web les parts, amb l’acceptació del  clàusules establertes en les presents condicions d’ús i política de privadesa se sotmetran als Tribunals i Jutjats competents de Barcelona.