Campanya Giving Tuesday, un dia per donar

Què passaria si féssim d’avui un dia per donar? Per compartir amb els altres, per col·laborar en projectes per eradicar la pobresa o per fomentar la igualtat. Volem enviar aquest dessig i aquest novembre ens unim a la iniciativa  #GivingTuesday i contagiar-vos de l’agradable sensació de donar.

El nostre repte és alimentar a 200 infants, menors de 5 anys, durant el 2018 i et convidem a participar amb una donació puntual en el Dia per Donar.

Un problema que no podem oblidar

Fatoumata és una dona que viu amb els seus tres fills en un poblat de la regió de Kolda a Senegal. Una regió on la malnutrició és una realitat que afecta a més de 50.000 nens i nenes, el 30% de la població infantil.

Durant l’època de pluges ella i el seu marit cultiven la terra per alimentar a la seva família durant tot l’any. Però en ocasions les pluges no són abundants i els seus fills només s’alimenten a base d’arròs, blat de moro o mill. Amb una alimentació tan pobra, la salut dels fills de la Fatoumata corre perill.

La teva contribució pot salvar la vida d’aquests nens i nenes

Hem estimat que per lluitar contra la malnutrició d’un infant només necessitem uns 15 euros.

Una quantitat tan petita que ens adonem que pràcticament qualsevol persona pot participar en alguna cosa tan important i essencial com l’eradicació de la mortalitat infantil.

Per això t’animem al fet que t’uneixis al nostre repte. Al llarg d’aquesta setmana et proposem un experiment:

Renúncia a petits capricis (berenars, cafès, una entrada de cinema, una cerveseta…) i guarda aquests diners per compartir-ho amb els més petits que necessiten una mica del teu suport.

El nostre repte d’un dia per donar: com ho aconseguirem

Aquest any volem anar més lluny i construir una base per al futur de 250 infants més. Amb una dieta que els permetrà créixer, anar a escola i evitar malalties. Les seves mares són partícips del canvi, en ser les encarregades de preparar aquests menjars mitjançant la formació culinària que han rebut als centres nutricionals.

El nostre programa està basat en accions com:

  • Un menjar a mig mati en els nostres centres de preescola per tots els infants menors de 5 anys, preparat per les pròpies mares amb ingredients variats i locals.
  • Formació en tècnques d’agricultura per a les mares de tots aquests infants de 3 poblats diferents.
  • Material de construcció per als centres de preescolar on els infants podran rebre educació amb l’ajuda de les seves àvies.
  • Campanyes de vacunació i seguiment mèdic dels més petits per prevenir enfermetats.

Amb una contribució de 15 euros aportaràs un reforç nutricional d’un infant durant un any.

I 200 persones com tu, donant aquesta quantitat, significa garantir el dret a la seguretat alimentària de 200 nens i nenes durant dotze mesos.

Infants als quals pots ajudar a créixer, promovent la seva escolarització i la salut de tot un poblat. Una reacció en cadena que comença amb tu.

Ajuda’ns a crear oportunitats. Anima’t a canviar vides. El teu suport ho pot canviar tot.

Col·labora amb https://www.mgda.es/r/1/17189

Imagina’t el que podem aconseguir si 200 persones estan disposades a donar…

Comparteix aquest article amb totes les teves amistat a Facebook y ajuda’ns a aconseguir el repte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>