Dia Internacional del Migrant

1Avui, 18 de Desembre, Dia Internacional del Migrant, seguim reivindicant el DRET universal a MIGRAR, un dret que està vulnerat per les polítiques dels estats que han causat a l’any 2019, segons l’estudi realitzat per Missing Migrants Project, 3.160 morts, de les quals 1.246 han estat al mediterrani.

Les persones migrants pateixen greus violacions dels seus drets al llarg de totes les etapes migratòries, tràfic il·lícit, esclavitud, explotació laboral… Avui, més que mai, fem una crida per exigir als governs que adoptin les mesures polítiques i legislatives necessàries per a garantir els drets de totes les persones migrants.

No hem d’oblidar que totes i tots en som responsables i que hem d’obrir-nos i apropar-nos perquè l’intercanvi entre cultures és una font de riquesa què ens fa més lliures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>