Exposició “Euroafricans, gènere i desenvolupament”

IMG_3587Us convidem a visitar l’exposició “Euroafricans, gènere i desenvolupament” que estarà instal·lada durant el mes de Març al Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones de Sant Quize del Vallès i a la taula rodona que tindrà lloc el 10 de Març a les 19h a càrrec de Mònica Solé de la Llera, directora de l’entitat, Bombo N’Dir, presidenta d’ADIS i activista de DDHH, i l’experta en gènere i cooperació Elisabet Puidollers.
Els euroafricans són bitllets creats amb recursos locals per dones rurals del Senegal amb la finalitat de ser intercanviats per euros i reinvertir els diners en projectes de desenvolupament. En l’exposició que us presentem, els euroafricans, ens transporten a la cultura i tradicions de les zones rurals de la Regió de Kolda des d’un punt de vista femení i ens serveixen com a punt de partida per donar a conèixer el paper de la dona com agent de canvi i desenvolupament dins les seves comunitats.

Us hi esperem!

Exposició: De l’1 al 31 de Març
Taula rodona: 10 de Març a les 19h
Lloc: Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones de Sant Quize del Vallès, Av. del Vallès, 97-99

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*