Formacions sobre Mutilació Genital Femenina al CAP de Canovelles

cap canovelles

Les formacions realitzades al CAP de Canovelles van tenir molt bona acollida per part dels i les professionals sanitaris/àries i de serveis socials.

Durant les mateixes es va fer una primera sessió per conèixer les arrels tradicionals de la pràctica de la MGF dins les diferents ètnies que encara la practiquen i aprofundir en les causes i conseqüències d’aquesta. En la segona sessió es va treballar en un cas pràctic des d’on es va crear un espai de debat per trobar solucions davant situacions de risc, tenint en compte tots els factors necessaris per poder donar la millor resposta com a professional.
Arran de les sessions els i les participants van fer una demanda de seguir treballant per tenir més coneixements sobre la cultura de les ètnies que resideixen a Canovelles provinents de l’Àfrica Subsahariana.

Les formacions les va portar a terme Bombo N’Dir experta en gènere i DDHH. L’activitat s’emmarca dins del projecte que portem a terme junt amb ADIS i finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament “Erradiquem la violència de gènere i canviem el món”. www.recreemelmon.org

cap canovelles 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*