Lush finança el projecte “Recreem el món – Fent camí cap a l’equitat de gènere”

Amb molta il·lusió hem rebut el finançament de l’empresa de cosmètics Lush a través de la convocatòria de Charity Pot per a realitzar el projecte de “Recreem el món – Caminant cap a l’equitat de gènere” que realitzarem a Mataró, en l’Institut Puig i Cadafalch.

El projecte vol donar resposta a la situació de discriminació i desigualtat que viuen les joves a Catalunya per raó del seu gènere, origen, identitat sexual, religió, entre altres a través d’un programa educatiu que fomenti el pensament crítica cap a les causes estructurals que provoquen les desigualtats i discriminacions. Promovent la seva mobilització mitjançant la creació d’un material de sensibilització que servirà per a realitzar diverses exposicions i una campanya a través de les xarxes socials.

La joventut és la clau per a aconseguir un món més just i equitatiu, que vetlli pels drets humans i la pau de tots els pobles.

Moltes gràcies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>