Es busca consultora per avaluació tècnica d’un projecte

Fundació Guné està en la recerca d’una consultora que efectuï l’avaluació tècnica final obligatòria del projecte “Dret a una educació de secundària de qualitat i lliure de violència a la ciutat de Kolda, Senegal” que ha executat l’entitat a Senegal de la subvenció adjudicada per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament dins la convocatòria de projectes 2018.

Adjuntem els Termes de referència per a l’avaluació final del projecte

Interessades si us plau contacteu via e-mail: projectes@fundaciogune.org o bé per telèfon 933.683.400

Moltes gràcies!

 

25 de Novembre: Llancem campanya #totesitotstenimelsmateixosdrets

En el dia Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones iniciem la campanya #totesitotstenimelsmateixosdrets.

#totesitotstenimelsmateixosdrets web

Des d’avui fins el 30 de Novembre la joventut de Canovelles i Granollers ens faran reflexionar entorn les causes estructurals que provoquen la violència de gènere a fi de promoure una societat més justa i equitativa.

L’acció s’emmarca dins del projecte “Erradiquem la violència de gènere per canviar el món” finançat per l’Agència Catalana de Cooperación al Desenvolupament.

Veure campanya

Tallers sobre Drets Sexuals i Reproductius a l’Institut Bouna de Kolda

Aquesta setmana a l’institut Bouna, de Kolda, Senegal, s’estan portant a terme els tallers sobre Drets Humans i Drets Sexuals i Reproductius.

5M0A9489 5M0A9492

Aquestes formacions permeten a l’alumnat tenir els coneixements necessaris per prevenir situacions de risc com ara els embarassos i les malalties de transmissió sexual.

L’acció s’emmarca dins del projecte finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament “Dret a una educació de secundària de qualitat i lliure de violència a la ciutat de Kolda”.

Sortim al programa 30 Minuts!

Aquest diumenge 3 de Novembre al programa 30 minuts de TV3 s’emetrà un reportatge sobre la Mutilació Genital Femenina, on Fundació Guné junt amb la nostra seu al Senegal Association Guné Kolda hem col·laborat.

La mutilació genital femenina és un atemptat contra la integritat física de les dones i una violació dels seus drets sexuals i reproductius. En l’actualitat més de 200 milions de nenes i dones han estat mutilades. El reportatge permet entendre què és la mutilació genital femenina, des del punt de vista de les dones que l’han patit, de veus d’activistes i expertes en la matèria.

No us el perdeu!

Matar el Monstre, la mutilació genital femenina al 30 minuts

Nou projecte subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona

slide_interiror_projectes

Tenim el plaer d’informar-vos que l’Ajuntament de Barcelona dins la convocatòria de subvencions de Cooperació per a la Justícia Global ens ha finançat el projecte “Contribuir a garantir l’accés al treball de 270 membres de 10 GIE (Grups d’Interès econòmic)”.

El projecte vol potenciar les agrupacions de dones de la ciutat de Kolda que centren la seva activitat en l’avicultura mitjançant principalment la formació i capacitació en tècniques d’avicultura, gestió, organització, negociació i comercialització i la millora de l’hàbitat, l’alimentació i l’accés a les campanyes de vacunació.

Més informació

Tallers de formació a Granollers

5M0A9014

Junt amb l‘Associació de Dones Immigrants Subsaharianes hem portat a terme les formacions en drets sexuals i reproductius a les comunitats de l’Àfrica Subsahariana residents a Granollers. Un taller dirigit als i les joves, un a les dones i un als homes.

L’objectiu dels mateixos és l’erradicació de les pràctiques tradicionals que vulneren els drets fonamentals de les nenes i dones com la Mutilació Genital Femenina i/o els matrimonis forçats.

A través dels tallers hi ha hagut un enfortiment de les seves capacitats i se’ls ha dotat de les eines necessàries per tal que esdevinguin agents de sensibilització dins les seves comunitats d’aquí i d’origen. Les formacions les ha portat a terme Bombo N’Dir activista i experta en gènere i DDHH.

L’activitat s’emmarca dins del projecte “Erradiquem la violència de gènere i canviem el món” finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

www.recreemelmon.org

El teatre com a eina de canvi social

foto teatre setembre 2019

A la ciutat de Kolda junt amb l’Association Guné Kolda s’està portant a terme una campanya de sensibilització entorn la violència basada en el gènere a través del teatre i la música. Diferents artistes de la ciutat utilitzen les arts com a eina de sensibilització per canviar hàbits i comportaments que provoquen situacions de violència envers les nenes, noies i dones.

En aquest enllaç podeu visionar una representació on es tracta la problemàtica que viuen moltes noies, el matrimoni i l’embaràs precoç, que és una de les primeres causes de l’abandó escolar.

L’acció s’emmarca dins del projecte finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament “Dret a una educació de secundària de qualitat i lliure de violència a la ciutat de Kolda, Senegal”

 

Formacions a 30 dones en màrqueting i tècniques de venda

72553785_10214236151969053_9057694712793661440_o

Les representants de les agrupacions de dones que es dediquen a l’avicultura dins la ciutat de Kolda van rebre una formació en màrqueting i tècniques de venda per millorar la seva inserció al mercat de consum, vendre millor els seus productes i fidelitzar els clients per tal d’augmentar les seves vendes i enfortir els ingressos.

Activitat emmarcada dins del projecte finançat per Ajuntament de Barcelona “Promoure i dinamitzar l’emprenedoria femenina a la ciutat de Kolda – Fase II”

Iniciem la campanya #emcomprometo

Iniciem la campanya #emcomprometo realitzada per l’alumnat de 4rt de l’Institut Puig i Cadafalch de Mataró en la qual a través de la creació artística volen sensibilitzar a la ciutadania per aconseguir un món més just i equitatiu. L’activitat s’emmarca dins del projecte finançat per LUSH “Recreem el món – Fent camí cap a l’equitat de gènere”

Art per l’equitat

 

#emcomprometo

Agafa el teu compromís i comparteix-lo!

www.recreemelmon.org

Inscripciones Taller “Tejiendo voces de mujer”

Imprimir

A todas las mujeres residentes a Barcelona con ganas de conocer e intercambiar experiencias de vida con otras mujeres a través del canto, la expresión corporal y el teatro, os invitamos a participar en el taller “Tejiendo voces de mujer” impartido por la cantante Clara Dell’Oro.

El taller se iniciará el Miércoles 9 de Octubre de 10h a 12h y se llevará a cabo durante 8 miércoles, finalizando el 27 de Noviembre.

Lugar: Centro Cívico Besòs (Rambla Prim 87, Barcelona)

Inscripciones:
Presencialmente en el centro cívico
O bien por E-mail: info@ccbesos.org / info@fundaciogune.org
Por telefon: 633425948

Más información