Iniciem la campanya #emcomprometo

Iniciem la campanya #emcomprometo realitzada per l’alumnat de 4rt de l’Institut Puig i Cadafalch de Mataró en la qual a través de la creació artística volen sensibilitzar a la ciutadania per aconseguir un món més just i equitatiu. L’activitat s’emmarca dins del projecte finançat per LUSH “Recreem el món – Fent camí cap a l’equitat de gènere”

Art per l’equitat

#emcomprometo

Agafa el teu compromís i comparteix-lo!

Memòria Anual 2018

Us presentem la Memòria anual de la Fundació Guné 2018 on podreu conèixer tot el que junts hem fet possible. Durant el 2018, vam aconseguir millorar les condicions de vida de més de 23.000 persones. Una fita que ha estat possible gràcies a tu i tots els socis i sòcies, a tot l’equip de Senegal i Barcelona, a les administracions públiques i entitats privades i empreses què heu confiat en la feina que fem.

Gràcies per acompanyar-nos un any més!
Regla de tres

Nova campanya amb Nur Organic!

En commemoració al Dia Internacional de la Higiene Femenina, Nur Organic juntament amb Fundació Guné llancem la campanya “La regla de Tres” #menstrualhygieneday #28maig per a afavorir el dret a l’educació de les noies adolescents.

Del 21 de Maig al 2 de Juny amb cada compra online d’un dels seus productes, Nur Organic donarà 1 euro

Per a adquirir productes menstruals per a les estudiants d’un centre escolar de Kolda en el qual estem duent a terme el projecte “Dret a una educació de secundària de qualitat i lliure de violència a la ciutat de Kolda, el Senegal” amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Coneix la campanya i ajuda’ns a aconseguir que les joves amb menys recursos no hagin de faltar a l’escola quan tenen la menstruació.

Més informació sobre el projecte

Un any de campanya amb La Chinata Barcelona i grans resultats!

Amb 1 any de campanya La Chinata ha fet possible que 30 dones tinguin accés als seus drets bàsics!

Durant un any una professora s’ha traslladat a viure a un poblat rural de Senegal per impartir classes d’alfabetització portar a terme xerrades sobre nutrició i salut preventiva a tota la comunitat i realitzar formacions en tècniques d’horticultura, gestió i comercialització de productes. Una actuació transversal que ha fet possible la millora de les condicions de vida de 30 dones i la seva comunitat.

lachinata-fg cat

Moltes gràcies a La Chinata i a totes les persones que han adquirit el seu producte amb causa!

Coneix més a fons la campanya

Iroha Nature se suma a la campaña “Empodera a una mujer y moverás un mundo”

foto fg-aroha cas

La empresa Iroha Nature se ha sumado a la campaña “Empodera a una mujer y moverás un mundo”.  Gracias a su aportación 30 mujeres de un poblado rural de Senegal tendrán acceso a:

  • Clases de alfabetización funcional
  • Sensibilizaciones sobre salut materno-infantil y prevención de enfermedades
  • Formaciones en técnicas de agricultura
  • Formaciones en gestión y comercialización de productos.
  • Creación de huertas familiares

El conjunto de actividades favorece a la emancipación de las mujeres y contribuye al desarrollo de su comunidad.

Conoce la campaña

Iroha Nature es una empresa de cosmética que apuesta por unos productos respetuosos con las personas, el medio ambiente y los animales. Todos sus productos están basados en ingredientes naturales, no testan con animales y tienen un compromiso con la sociedad apoyando causas solidarias.  Conoce Iroha Nature

Iroha Nature se suma a la campanya “Empodera a una dona i mouràs un món”

foto FG-iroha

L’empresa Iroha Nature s’ha sumat a la campanya “Empodera a una dona i mouràs un món”.  Gràcies a la seva aportació 30 dones d’un poblat rural de Senegal tindran accés a:

  • Classes d’alfabetització funcional
  • Sensibilitzacions sobre salut materno-infantil i prevenció de malalties
  • Formacions en tècniques d’agricultura
  • Formacions en gestió i comercialització de productes.
  • Creació d’hortes familiars

El conjunt d’activitats afavoreix a l’emancipació de les dones i contribueix al desenvolupament de la seva comunitat.

Coneix la campanya

Iroha Nature és una empresa de cosmètica que aposta per uns productes respectuosos amb les persones, el medi ambient i els animals. Tots els seus productes estan basats en ingredients naturals, no testen amb animals i a més tenen un compromís davant la societat donant suport a causes solidàries. Coneix Iroha Nature

Lush finança el projecte “Recreem el món – Fent camí cap a l’equitat de gènere”

Amb molta il·lusió hem rebut el finançament de l’empresa de cosmètics Lush a través de la convocatòria de Charity Pot per a realitzar el projecte de “Recreem el món – Caminant cap a l’equitat de gènere” que realitzarem a Mataró, en l’Institut Puig i Cadafalch.

El projecte vol donar resposta a la situació de discriminació i desigualtat que viuen les joves a Catalunya per raó del seu gènere, origen, identitat sexual, religió, entre altres a través d’un programa educatiu que fomenti el pensament crítica cap a les causes estructurals que provoquen les desigualtats i discriminacions. Promovent la seva mobilització mitjançant la creació d’un material de sensibilització que servirà per a realitzar diverses exposicions i una campanya a través de les xarxes socials.

La joventut és la clau per a aconseguir un món més just i equitatiu, que vetlli pels drets humans i la pau de tots els pobles.

Moltes gràcies!