Nou projecte finançat per l’ACCD!

noticia desembre accdAmb molta il·lusió us informem que el projecte presentat dins la convocatòria de projectes 2019 de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament amb el títol “468 dones exerceixen el seu dret a l’alimentació i a la propietat de la terra. Regió de Kolda (Senegal)” ha estat aprovat.

El mateix té com a objectiu revertir les injustícies i la violació del dret a la propietat i a l’alimentació que pateixen les dones, i per fer-ho possible, s’ha dissenyat una estratègia articulada en tres eixos:


– Augmentar l’accés de les dones a la propietat de la terra
– Facilitar l’accés a aliments en quantitat i qualitat suficient. Diversificació agropecuària, promovent l’accés a tècniques i pràctiques agroecològiques i la gestió sostenible dels recursos naturals.
– Promoure el teixit productiu i econòmic local enfortint sis organitzacions de dones estructurades com a GIE (cooperatives).

Us anirem informant de l’evolució del mateix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>