PER AQUEST NADAL REGALA OPORTUNITATS!

publicado en: Notícies 0

Per aquest Nadal regala OPORTUNITATS!

Em presento, sóc l’Aissatou. Fa uns anys vaig rebre per part de la Fundació Guné classes d’alfabetització i formacions en agricultura per crear un hort i tenir els meus propis ingressos. Aquella oportunitat va ser l’inici d’un canvi en la meva vida. Ara sóc conscient de la importància de l’educació, i sóc una persona més autònoma i amb més capacitat de decisió. La meva filla està escolaritzada i ja no permetré que es casi abans de finalitzar els seus estudis. Ara la meva gran il·lusió és que més dones tinguin aquesta oportunitat.

Així que us convido a fer-vos sòcies de Guné escrivint un correu a info@fundaciogune.org o trucant al 633.425.948.

Gràcies per regalar OPORTUNITATS.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.