JUNTES MOVEM MONS

CAMPANYES


La campanya “Juntes movem mons” vol donar resposta a l’abandó escolar de les noies que cursen secundària de dos instituts de la ciutat de Kolda. Moltes de les noies no tenen recursos per pagar els productes d’higiene femenina i cada mes durant el període de la menstruació falten 4 o 5 dies a classe. Aquesta situació afecta directament al seu rendiment escolar i acaben abandonant els estudis.

Per assegurar la seva permanència des del 3 d’Abril fins al 10 d’AbrilCocoro®  Advanced Lingerie for Periods, donarà 1€ per article de cada comanda a la campanya “Juntes movem mons”.

Compra ara les teves cocoro a Cocoro-intim.com i ajuda’ns a cobrir les beques de 50 noies dels dos instituts. Mou-te per l’educació!

Cocoro® és una empresa tecnològica, feminista i amb consciencia ecològica.
Fa recerca de teixits tècnics innovadors i desenvolupen productes que ajuden a millorar el dia a dia de les dones, alhora que s’involucren en projectes socials que afavoreixen la igualtat de gènere. Els seus productes contribueixen a millorar la sostenibilitat del planeta. Amb les calces Cocoro® es minimitza l’ús de compreses i tampons, que any rere any generen tones de residus no reciclables.

La campanya “Juntes movem mons” està vinculada al projecte “Dret a una educació de secundària de qualitat i lliure de violència a la ciutat de Kolda, Senegal”. Entra AQUÍ per a conèixer més a fons el projecte.