slide_interiror_18

Teaming

CAMPANYES

Amb l’objectiu de recaptar fons per afavorir el dret a l’alimentació del nens i nenes que viuen a zones rurals, hem creat un grup TEAMING.

Què és el teaming? És una iniciativa solidària per ajudar als altres mitjançant microdonacions d’1 euro. Les persones que fan Teaming donen 1€ al mes i ho destinen a aquella causa social que ells decideixen.

Vols formar part del nostre grup teaming? Cada euro que recaptem anirà destinat a comprar llavors de qualitat per afavorir una alimentació sana i equilibrada a la població infantil de la regió de Kolda.

Com formar part? Entra a http://www.teaming.net/fundacionguneparasenegal , registra’t amb les teves dades i cada mes se’t descomptarà 1 euro del teu compte corrent.

Per què a través del compte corrent? Perquè és l’única manera de no tenir comissions bancàries. És segur, automàtic i transparent.

Perquè 1 euro aïllat no significa molt, però amb la suma de tots, a Senegal podem contribuir a millorar la nutrició de molts nens i nenes. Esperem la teva participació i si pots, que ens ajudis a difondre-ho. Gràcies!