Tallers de formació sobre drets sexuals i reproductius a Canovelles

tallers mgf cano

Durant aquest cap de setmana junt amb l’Associació de Dones Immigrants Subsaharianes hem portat a terme les formacions en drets sexuals i reproductius a les comunitats de l’Àfrica Subsahariana residents a Canovelles. Un taller dirigit als i les joves, un a les dones i un als homes.

L’objectiu dels mateixos és l’erradicació de les pràctiques tradicionals que vulneren els drets fonamentals de les nenes i dones com ara la Mutilació Genital Femenina.

A través dels tallers hi ha hagut un enfortiment de les seves capacitats i se’ls ha dotat de les eines necessàries per tal que esdevinguin agents de sensibilització dins les seves comunitats d’aquí i d’origen. Les formacions les ha portat a terme Bombo N’Dir, activista i experta en gènere i DDHH.

L’activitat s’emmarca dins del projecte “Erradiquem la violència de gènere i canviem el món” finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

tallers mgf cano 2 tallers mgf cano 3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*